Free

Aktivitetsersättning

  Business Opportunities

Letar du efter bästa rekryteringsprocess i Östergötland? Rusta & Matcha erbjuder professionell rekryteringsexpertis med fokus på arbetsmöjligheter i Linköping och Norrköping.Aktivitetsersättning


????About Company:-


Jobcom är ett rekryteringsföretag som ingår i Arbetsförmedlingens projekt Rusta och Matcha 2, och som hjälper både arbetsgivare och arbetstagare. Detta projekt innebär att vi hjälper företag med rekrytering  att hitta arbete.


För oss är kundnöjdhet det viktigaste. Det vill säga att rätt person hamnar på rätt tjänst. Med rätt stöd i processen skapar vi dessutom långsiktiga samarbeten, vilket gynnar både arbetsgivare och arbetstagare. En stor fördel är att vi som jobbar hos Jobcom kommer från olika branscher, vilket ger oss en bredd.


Om du söker personal hör av dig till oss. Vi erbjuder hjälp genom hela rekryteringsprocessen med allt från att hitta rätt kandidat och ansökan om anställningsstöd till en helt kostnadsfri hjälp. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda och genom att hitta rätt person till rätt tjänst, dessutom med rätt stöd i processen, skapar vi långsiktiga samarbeten.


????Click Here For More Info:- https://www.jobcom.se/


????Location:- Hagebygatan 141, 603 62 Norrköping, Sweden


Social Media Profile Links:-


https://www.facebook.com/profile.php?id=100063511422379


https://www.instagram.com/jobcom.se/


 Published date:

February 12, 2024

 Address:

Sweden

 Views

2Share by emailShare on FacebookShare on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

 Company

Contact publisher